Thursday, 1 December 2011

cara nk tambah follower dgn cepat mcm aku !


hye guys !

oke2 . kat sini aku nk kongsi satu rahsia dgn korang , cara nk tmbah followers blog dgn cpat !


  1. korang rajin2 laa blog walking ya .
  2. da blog walking tu , jgn lupe follow blog yg korang 'walking' tu .
  3. jgn lupe lak tinggal an tapak kaki korang kt blog tu plak ! (kt shoutmix @ comment box)
  4. lastly , korang ley la join group2 blogger yg bersepah kt facebook tu .
salah satu contoh group yg aku follow :


TEKAN SAYA !

pluss++ : selamat tambah kan followers ya ! :)

No comments: