Wednesday, 14 December 2011

hormon tengah x betol .


hmm . seriously . tetibe aku cum xde mood jew ble bukak FB ni . hmm . x yah cterr ah npe . nnti x pasal2 kne SOUND lagi dgn dak U . xde la . mybe salah aku jugak . yerla . aku ni kuat sangat jeles . its just a POST la amira syuhada oii ! tu pun nk jeles kew ? ape laa . x matured langsung . hmm . aku ingat perasaan takot tu akan hilang . tp . hmm . perasaan tu datang blek . tolong laa . cepat laa bukak skolah . sekurang-kurang nyerr aku akan busy and x de mase nk online2 and tgk benda yang bt aku jeles je . hmm . da x tahu nk ckp ape daa . ape yg aku tulis tu pown , ikot jari aku jew bergerak atas keyboard ni . aku out dulu .

pluss++: perut bertambah sakit blerr hati ni sakit :(

No comments: