Saturday, 31 December 2011

sebelas haribulan lima dua ribu sepuluh .

hye hye . haish . sedar tak sedar , lagi beberapa jam aku dah nak jadi upper form . haish . seriously . aku sangat-sangat lah tak ready nak dewasa . takott la ! yerlah . aku kene lebih matured . lagi banyak tanggungjawab yang kene pikul . and paling penting , SPM dah dekat woi ! sumpah menakutkan . haish . oke-oke . back to the topic oke ? dah nampak topic kat atas tu ? itu actually satu tarikh . nak tahu tarikh ape ? *jengjengjeng* hehe . takde lah . itu tarikh first time aku start blogging . nak tahu aku post ape ? jap ea . aku upload ...


*I think you know who the guy is, Mr.Hafizul*

tengok lah cara aku type tu . nampak sangat macam budak-budak kan ? dah la ade warna macam tu . tu tak tengok lagi post-post aku yang laen . memang warna-warni ahh . memang banyak beza dengan cara aku type sekarang . dah besar kan sekarang . * besar laa sangat*bila baca balekk my old post . nak ketawa pown ade . yerlah . macam-macam yang aku post . ade yang sedih , yang happy , yang marah . kadang-kadang memang ayat pown merapu-rapu jew . sekarang , aku nak improve in blogging . tak nak tulis yang mengarut-ngarut and buat orang sakit hati . -fullstop-

esok , dah masuk tahun baru .hadoii . sangat-sangat lah takott . -sigh- dah berapa kali dah aku mengeluh ni *tak baik mengeluh amira syuhada oii* aku nak out dulu . dah terlalu panjang menaip ni . tapi tangan taknak stop la . oke-oke . bubye !

pluss++ : bunyi bunga api dah slow-slow berbunyi *bingit telinga*

No comments: