Thursday, 29 December 2011

this post is special for BADIHAH !

hari tu , badihah ade mintak aku tolong buatkan header . so , di sebab kan  aku terlampau rajin hari ni , aku tolong la buat kan .
badihah_0411 said...
ok mira...tq..done follow your blog back...
*nak header..~..
xpndi buat un
28 December 2011 02:03
 so badihah , this is for you sayang !

http://i.imgur.com/PJhIF.gif

cara nak amik this header :

  1. copy link yang aku bagi bawah header tu .(cara copy , highlight link then tekan ctrl+c)
  2. pergi kat new tab and paste link tadi .
  3. tekan right click kat gmbar tu , then save the image .
  4. then masukkan la dalam ko pnyer blog kat header tu yerr .
paham x ? kalu x paham , tanye la dalam my fb oke ?

pluss++ : kepada sesape yang nak aku buatkan header tu ,cakap lah yerr *promote sket*

No comments: