Saturday, 31 December 2011

two thousand twelve :)

hye hye sume . oke . esok dah masuk 2012 . today is the last day of 2011 . so , hera they come ! oke-oke . talking about new year , mesti ada azam baru kan ? jap-jap . before kte senraikan azam baru , meh kte tengok azam lama dah termakbul kew tak ea ? and this is my old azam :


*taken from my old blog*

oke-oke . now , meh kte senari satu2 yang mane dah berjay dicapai and yang mane tak ea .

  1. 1.blajar mesti lebih : --------> oke . yang ni memang betul-betul lebih sampai aku rasa nak termuntah bila tengok sume buku-buku tu . terutama nya bila last-last day before PMR . ngee~  . CHECKED !
  2. kurangkan mase dengan PAKWE :-------> yang ni . hm . i dont think so la . lagi banyak ade . mane boleh wow ! pakwe sorang jew tu . susah kalu hilang weyh ! FAILED!
  3. mesti BERJIMAT :-------> yang ni pown aku rasa tak berjaya jugak . yerla . banyak kowt duit guna tahun ni . dengan ladies night lagi , dengan dinner lagi . FAILED !
  4. jangan buat masalah :--------> yang ni , aku rasa yerr , yelah . bila dipikir balekk , ade kew ? hm . i dont think so ade . aku baik-baik je la tahun ni . CHECKED !
  5. tak gadoh dengan capew2 :---------> yang ni memang terang-terang FAILED ! yerla . gadoh lagi woi ! dengan orang yang sama plak tu ! haish . ape nak jadi la . *da oke dah*
  6. dengar cakap mama and abah :-------> yang ni . aku rase yerr la kowt . no comment . TAKTAHU!
  7. jangan cari pasal dengan cikgu :-------->  yang ni yup . so far , aku oke dengan cikgu-cikgu tahun ni . makin rapat ade lah . nak exam kowt . tak berani lah nak cari pasal . CHECKED !
  8. berbaik-baik dengan senior :----> dengan senior memang aku takde masalah pape . yerlah . aku ni kan jenis oke jew dengan sume orang . just tak brape minat nak bergaul la . CHECKED !
  9. oweys smile :-------> memang dah terlebih smile dah aku ni hah . CHECKED !
  10. do the best in everything :------>  CHECKED !
okey ! dah tengok my old AZAM ? amacam . ada yang dah and ade yang belum tercapai . mcm mane lah ni kan ? haish . esok dah tahun baru . aku rasa , azam baru aku hanya satu untuk 2012 . thats is :

              STUDY MORE SERIOUSLY ! JANGAN MAIN-MAIN LAGI ! INGAT SPM !

pluss++ : cheq long ade kat umah . makan laksam . yummy .

No comments: