Monday, 2 January 2012

amal dah upper form sekarang !

wootwoot ! hari ni ade birthday sumone la ! teka lah sape ? its anak walid pnye birthday lah ! meh kita tengok sket muka birthday girl for today . jap ea . nak upload .. . . . . .

uploading . . .
.
.
.
99%
.
.
done !
.
.


amacam ? cun tak ? jangan gatal-gatal nak ngorat ! walid marah nanti . *bapak dye oke* oke-oke . bersempena hari jadi makcik ni , saya , nur amira syuhada ingin mengucapkan happy birthday and semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki selalu . di harapkan cik amal akan terus berusaha untuk mencapai kejayaan di dunia *i mean SPM nanti* dan di akhirat . insya-Allah . dan diharap kan juga cik amal tidak melupakan saya dan rakan-rakan yang lain apabila sudah berjaya kelak . *ayat tak boleh bla* 

pluss++ : nak hadiah , nanti saya bagi kat maktab . btw , makan kek tu jangan lupa saya .

2 comments:

amalwalid:D said...

I'll never forget you larh!! thanks for the special post!!
I love you!!

amyra said...

i love you too sayang !