Friday, 6 January 2012

my last post .

oke . this is my last post before esok aku dah berangkat nak p kemaman and hari ahad , balekk maktab . hm . seriously . aku tak tahu nak post ape . *i'm crying act*

hmm . aku tahu , balekk maktab kali ni , takkan same lagi . my dearest friend takde . i mean , my makcik gemok ! nuha . i know , takkan same lagi lepas ni . dah takde org nak pujuk aku bila aku nangess . dah tak de orang untuk aku and hawa kacau . dah tak de orang nak sumbat aku dalam locker . and dah takde orang nak membebel bila bilik bersepah . hm . nuha . seriously . i'll miss you a lot !

oke lah . aku tak nak post panjang-panjang . aku ada banyak sangat nak cterr . tp . hm . biarlah aku simpan sorang-sorang . takde sape perlu tahu . oke lah . bubye . *i'm crying*

p/s : nuha , i'll promise , every nite i'll always call you when i in maktab nanti :'(

No comments: