Saturday, 2 June 2012

asalamualaikum guyz !

hye-hye sume . argh ! akhir nye dapat pown jejak kaki ke rumah ! home sweet home . haish . bukan ape . lepas balik dari maktab hari sabtu hari tu , straight p jertih , besut . kat besut sempat lah jalan-jalan kat wakaf che yeh . then lepas bosan kat jertih , p kemaman pulak . sempat jugak lah jalan-jalan kat bandar chukai tu . jalan kaki weyh dengan my mum n mekwa . sumpah awesome .

disebabkan aku balik straight dari maktab , so , memang tak bawak balik baju kurung lah untuk p kenduri kat johor . ape lagi , dapat baju kurung satu . hahaha . mama belanja . (pink lagi you ) hehe . then hari ni , pagi-pagi lagi dah bertolak ke batu pahat . ade kenduri kawin cousin abah . oke lah . pengantin pown dua-dua comey . pastu straight balekk KL dari batu pahat . sampai kul 7 petang tadi . ni penat lagi taw . hm .

balekk-balekk , dapat berita yang kurang menyenangkan . my syg accident . hm . sumpah risau . dah lah call dari pagi tak angkat-angkat . text pown tak balas .nasib baik dye oke . hm . oke ape . bahu takleh gerak jugak lah . ni baru nak pergi klinik . ape lah . cumne lah boleh p langgar divider tu . oke lah . aku out dulu ea . nak rehat . serious badan penat glerr . bubye :)

pluss++ : doakan my syg oke yerr .

No comments: