Wednesday, 6 June 2012

dah dua tahun lah !

asalamualaikum semua . hye-hye . hari ni kan , aku happy sangat . (walau mata bengkak sikit ) sebab tido lambat sambil nangess semalam ah ni . nak tahu sebab ape aku nangess ? hehe . tak leh cakap . (bahaya lah) my syg je yang tahu kenapa . oke lah . nampak tajuk kat atas tu ? (ape yang dua tahun? ) ini lah yang dua tahun !! ------->>


hafiz = hafizul a.k.a my syg  , amira = aku a.k.a budak comey (perasan cket )

hehe . hah . sekarang dah tahu kan ape yang dua tahun tu . kami lah . dah dua tahun together-gether . seriously . aku tak sangka langsung yang kami akan selama ini . biasa lah . before aku kenal dye , memang aku main-main betul kalu bab couple ni . lepas kenal dye , and tahu dye ni macam mana , sumpah taknak pikir orang lain dah . dye sorang pon dah cukup . aku sayang sangat-sangat my bucuk ni . hehe . nak tengok tak dye wish ape kat aku semalam .  hehe . malu lah . ------->>


sorry lerr ade kesalahan grammar sikit .

seriously . dapat je message ni , keluar lah sikit air mata tu . tapi cover eah . (mama ade kat sebelah ) hehe . sumpah . memang aku janji pada diri aku ni , aku akan sayang MOHAMMAD HAFIZUL sampai aku mati . thanks abg for love me and show me what is the love actually . (aku pown tak brape sure  grammar ni ) hehe . oke lah . and now , we just hoping that we will be together till Jannah . InsyaAllah . 


tak sabar nak tukar gambar ni jadi gambar kawin kita  .

pluss++ :  syg set dalam fon taw yang  6 of june 2016 , kita kahwin . (gataii)


(hasil tido lambat semalam) kalu abg nak datang amekk kat rumah , boleh lerr :)


1 comment:

aniqbukhary said...

Nice story.. jelous plak baca kisah kali ini.. So sweet.. hehe. Ya Allah bila la aku khawin nie... Jelous.. jelous.. jelous.....
http://aniqbukhary.blogspot.com/