Tuesday, 5 June 2012

happy birthday abang 'akashah !

hye-hye sume . hari ni birthday abg 'akashah ! (bukan dah lepas ke?) yup memang dah lepas kalu ikut gregorian calendar . kalu ikot kalendar hijrah , today is hi birthday ! lepas maghrib ni tak lah . hehe . tadi dye mintak cake . aku cakap jap aku nak post . post kat blog lah ! hehe . nak tengok kek yang aku buat ? jap ea .---->>


ade strawberry lagi .


yummy !

hah ! pilih abg nak mane satu . hehe . oke lah . sedikit ucapan buat abang adik yang di sayangi ni , semoga panjang umur , di murah kan rezeki , dicepatkan jodoh nye , and tak lupa , diberkati oleh ALLAH S.W.T sentiasa . happy-happy always ! jangan lupakan adik oke !

pluss++ : sorry tak dapat bagi cake betul :)

No comments: