Sunday, 29 July 2012

this is really awesome !


syafiq (16) & yana (14)


tengok umur tu ! muda gila kan ?! seriously nak jugak lah weyh . hmm . takpe-takpe . sekarang ni kita tunggu my syg ada kerja tetap dulu . rumah dah ada , kereta pun dah ada . kita tunggu ea syg !

pluss++ : syg tunggu taw :D

Saturday, 21 July 2012

salam ramadhan !

asalamualaikum semua ! hye-hye . hehe . amacam hari pertama puasa ni ? oke ? ke dah ade yang dah ponteng ni . oke-oke . hope semua oke je ea . oke lah . topic today , RANDOM ! saya nak cterr semua benda . dah lame saya tak update ni kan ? maklum lah . busy je memanjang . yerlah . dengan drama nyer , study lagi . banyak benda weyh ! ni nasib baik aku balik ni . cuti awal ramadhan .

oh ya ! gambar sepanjang kat KT sempena minggu bahasa dah siap di upload kat dalam my FB . tengok lah kat sini ! oke lah . saya nak out dulu ea . nak tengok TV plak . to all MRSM kuantan student , good luck for exam selaras 1 semester 2 !

pluss++ : to my syg , here sumthing i wanna show to you . and before that , sorry for putus an gelang tu .


tengok ! dah dibaiki ! and its mine now oke ! (hahaha!)

Monday, 9 July 2012

Long distance relationship,5983 miles apart.


dude , seriously . bapak sweet glerr ! aku pulak , bila ? 

pluss++ : i miss you damn much syg :'(