Friday, 17 August 2012

buat glerr malam ni :)

hye-hye . hadoi . kebosanan betul . hehehe . and di sebabkan itu lah . aku buat glerrr malam ni . nak tahu aku buat ape ? aku tegur semua orang yang online . memang awesome lah ! tak caye ? tengok ni --->>



*tekan gambar untuk lebih clear*

tengok ! orang yang tak pernah aku tegur pown , aku p tegur . nak tahu sape ? jap eah aku tunjuk -->>


*sumpah glerr*

hahaha ! tengok ! hadoi . tu baru dye sorang . ramai lagi . haish . ape lah . ni lah jadi kalu keboringan . oke lah . out dulu . mekwa nak guna pulak . oh ya. before tu , aku nak tunjuk sket mama buat kuih ape . jap eah -->>



*yummy kan*

yang almond london tu tak cantik mane sebab dua anak dara ni buat sambil bersembang . hehehe . oke lah . out dulu . sebelum tu ,

SELMAT HARI RAYA  , MAAF ZAHIR DAN BATIN ! KOSONG-KOSONG YERR ! 

p/s : jgn marah yerr kak ain :)


No comments: