Sunday, 5 August 2012

its oke lah malaysia :)

hye-hye . orang update pasal Datuk Lee Chong Wei , kita pun nak jugak lah . ahack . *apehal tetiba gedik nih* oke-oke . hm . dengan penuh dukacita nye aku nak cakap bahawa beliau kalah dalam acara badminton lelaki kat olympid . sedih weyh ! *sobsob* nak tengok reaksi beliau tak tak ? jap eah .------->>


*yeah !*

muka redha je . its oke . you had do the best ! hadoi . ingat senang ke nak menang dengan Lin Dan kan ? abah cakap , sepanjang dye kenal dua-dua pemain ni , LCW tak pernah menang pun . hapeh ? ingat senang ke ? hadoi . 

tapi kan aku tengok kat FB and twitter , semua cakap frust sebab LCW kalah . itu bagus lah . tapi yang aku geram nyer , bukan frust sebab LCW kalah pon , tapi frust sebab tak dapat ice-cream Baskin Robbin . yerlah . hari tu BR cakap nak bagi ice-cream free kalu LCW menang . hadoi . kelakar betul lah . *act , frust jugak* hahaha . oke lah . aku out dulu . dah panjang sangat dah ni . tomorrow balik maktab dah ! got to go ! 



pluss++ : banyak weyh barang nak kena bawak esok ! 

No comments: