Wednesday, 10 October 2012

sedih . kecewa . marah

hye-hye . asalamualaikum semua . actually , aku takde mood sangat ni . memang hati sakit yang amat . entah lah nape tetibe rase cumne .  *hormon tak betul ni* agak ah . hm . bukan ape . tetiba aku ajak gaduh dengan my syg tu . ni gara-gara aku tengok sume wall dye lah ni . i mean, wall Fb dye yang lame .

cerita dye bermula macam ni .....

#on FB . check notification . starting to bored .

hah ! got an idea !

# type my syg's name . click enter .

#scroll down . slowly . read one by one .

*terbaca sumthing . heart start to bleeding .

*terjumpa gambar pulak . feel like my heart stop beeping .

#scroll down lagi .

STOP !

#cepat-cepat tekan ikon facebook .

sumpah dah tak sanggup nak tengok lagi . ape yang aku terbaca tu , and gambar ape yang aku jumpa , biarlah rahsia , yang pasti benda tu aku tak tahu lagi dari mulut dye . he just keep saying sorry .

pluss++ : yes . i can forgive you . tapi sampai bila nak berahsia about that ? susah ke nak cerita ?


No comments: