Thursday, 29 November 2012

saya rindu awak .

asalamualaikum semua .

haish . sedih je aku hari ni . ye lah . my syg tak call or mesej langsung . act , dah hampir seminggu aku tak bergayut dengan my syg  lama-lama . mesej pun jarang je . sekarang apetah lagi . hm . nak tahu sumthing tak sebab ape ? hm . oke- oke . meh nak cerita .

actually , my syg punya phone rosak . menurut kata adik dia , phone tu jatuh masa dia naik motor . sampai umah baru perasan phone dah takde . pergi cari balik , tengok phone dah kena pijak dengan kereta . sampai umah try tekan-tekan lah . screen blank je . last-last , try bukak simcard tu guna phone aji . tengok-tengok sim dah kena block . dah lah PUK code dye takde .


*kuar air mata cikit masa baca nih*

hm . sumpah aku nangis ah . yelah . mana tak nyer . sedih weyh . dah lah before tu my syg busy dah dengan kerja dye tu . tambah pulak dengan phone dye rosak and sim kena block . haish . out dulu . bubye .

pluss++ : my syg baru call tadi . guna public phone . oke lah tu dari tak call langsung . tapi tak lepas pun rindu ni !! kejap sangat . hm :'(

No comments: