Sunday, 23 December 2012

bangi :D

asalamualaikum semua . 

hye-hye . today's activity is going to Bangi . for what ? yeah . ni nak cakap nih . actually bukan ape pun . pi sana sebab ade salah sorang my sedara dapat pindah pi Korea . dorang buat makan-makan lah sikit . hehe . best kan ? KOREA tu . seriously nak jugak .

oh ya . itu bukan reason sebenar aku tulis blog ni . tapi nak cakap yang my syg kat KAJANG ! *oke takde kaitan* ade kaitan lah ! hish . adoi . cumne aku nak terang kan ea . hah senang tengok gambar ni lah --->>


from bangi to my syg's house .

tak sampai setengah jam pun !

tengok . tak jauh pun kan ? tapi ? kteorg tak jumpa pun . *sigh* seriously i miss him badly . nak sangat jumpa dye . dye pun dok msg cakap nak jumpa . hm . abg pun tahu cumne syg kan ? *sigh* 

ni lah cumne dye msg aku ------->>

mysyg : i love syg.. nak jumpa.. hm..
me : i love u more.. umm2.. nak jumpa jugak..
mysyg : syg mmg xleh kuar ?
me : mana boleh.
mysyg : syg.. um agak2 bila boleh jumpa?
me : chinese new year tahun depan . *itu pun kalau aku cuti*
mysyg : hmmm.. :(



hah . macam tu lah aku msg dgn dye petang tadi . sedih kan ? *gedik nye* hey ! biar lah ! blog aku ! *oke aku dah merapu * oke lah . aku out dulu . adik aku nak guna pulak . got to go !

pluss++ : baru lepas cakap dengan meer yang dye nak datang KL bawak bini dye . kurang asam kan . saje nak buat aku jealous . 


*entah kenapa aku tengok muka ni suci semacam . maybe sebab bedak baru beli kowt*

No comments: