Monday, 11 February 2013

akak ! dah siap edit blog awak !! :D

asalamualaikum semua !

akhir nya . siap pun edit blog akak sorang nih . hehe . penat taw edit . (macam penat buat ape je ) peluh ketiak jugak woi ! oke merapu . oh ya . nak tengok tak cumne aku edit tu ? meh sini nak tunjuk -->>


the header 


the owner *cun kan* 


aku suka shoutbox ni ! *nak tahu tengok blog dye*



post yang aku buat *nak edit ni hah kena lah test*


aku berjaya buat header ghaib ouh !


the whole blog :)

tekan sini kalu nak tengok blog akak ni :


cun kan blog ni ? *puji diri sendiri lah pulak* hehe . bukan selalu . aku tanye comment adik aku . dye cakap simple je . biar lah . simple pun cun kan . nanti banyak-banyak sangat widget pun serabut jugak . ini pun ikut citarasa aku sendiri . tuan punya blog demam . dye serah kan everything suurh aku edit je . harap akak suka taw ! okey lah . got to go ! adios !

pluss++ : tak payah bayar pun kalu suh saya edit blog ni . ikhlas . tapi kalu nak belanja makan okey :)

No comments: