Tuesday, 30 April 2013

HTC :)

asalamualaikum guys .

yes . i know . ni dah berapa kali dah aku update untuk hari ni saja kan . hehe . bukan ape . kebosanan . yelah . di tinggalkan pulak kat rumah ni sorang-sorang . dengan kredit takde nyerr . haish .

oke stop merapu . meh sini aku nak cerita sumthing . hm . cterr ni lama dah aku nak story sebenarnya . tapi yer lah . asyik lupa je . cerita ape ? meh sini nak tunjuk gambar dulu .


*pedulikan muka comel mysyg*

hah . nampak fon tu ? awesome kan . and nak tahu tak . mysyg nak bagi HTC tu kat aku ! double awesome kan ! hehe . *okegedik*  oh ya . bila dia bagi fon tu kat aku , dia pulak guna BB dia yang lama tu . aku cakap aku nak BB . tapi dia tak bagi . dia cakap , kalu aku nak BB , dua-dua mesti ade BB . alah . nak tunggu aku ade BB memang tunggu aku kerja ah . 

oke lah . dah panjang sangat dah aku merapu nih . got to go ! nak hantar email kat teacher jap . baru teringat .

pluss++ : mekwa nak kuar jap agy . aku ingat nak kuar tapi atyn nga lepak ngan tasyi kat KL festival city . cis . bukan nak ajak aku . *gaya macam ajak aku dapat p je kan*


*hasil kebosanan*


happy birthday kawan blogger !!

asalamualaikum guys !

hey ! hari ni 30 of april lah ! and hari ni ade birthday someone ! birthday sape ? my first kawan blogger !

HAPPY BIRTHDAY DUDE !

oh ya . lupa pulak nak cakap birthday sape kan . jap-jap nak curi gambar kat FB . (mintak izin yerr) 

uploading---->>


*tak leh tunjuk muka sebenar*

meh sini nak bagi ucapan sikit . hm . nak start macam mana ek . hah . ---->>

awak , selamat  hari jadi yang ke.... (saya tak tahu) semoga panjang umur and di murahkan rezeki . terima kasih kat awak sebab buat blog saya makin famous . takde lah sefamous maria elena or dena bahrin kan . tapi followers saya makin bertambah lah . oke lah . enjoy your life untill last ! dah makin tua ni , banyak kan ibadah . ingat Allah . bila kita ingat Dia selalu , Dia akan selalu tolong kita .
dah . jangan merapu lagi . oh ya . lupa pulak nak bagi hadiah . nah . terima lah kek birthday ni -->>


*kita mampu bagi cupcake je . student lagi .*

enjoy lah makan cake tu . oh ya . jangan lupa ucap terima kasih kat google sebab tolong sponsor cake tu . kita nak beli sendiri tak mampu . mintak sponsor je lah . got to go ! 

pluss++ : saya dapat tahu birthday awak pun dari FB . thank you FB sebab jadi reminder saya !


lupa pulak . kalu nak kenal birthday boy ni , sila lah ke : http://aniqbukhary.blogspot.com/



Monday, 29 April 2013

so... Comel !!

comel lah ! nanti saya buat juga ea . jangan muntah sudah lah :D

how i miss him so much . hm .

asalamualaikum guys !

hey . dah lama aku tak update kan . biasa lah . busy weyh ! banyak gila kerja nak kena buat . SPM candidate lah katakan . hehe . oh ya . aku kat rumah act . cuti sempena Tunas Saintis MRSM and sambung terus dengan PRU . memang panjang ah cuti kan .

homework ? of course lah ada . and satu pun aku tak sentuh lagi . macam biasa ah . esok kelas nak start baru aku nak starr sentuh . haish . hah ! aku nak tunjuk sumthing ni . jap eah .

uploading--->>


#how i miss you so much 

seriously . bila tengok gambar ni , buat aku makin rindu taw . hm . nak jumpa lagi ! saya rindu awak lah ! haish . oh ya ! tak lupa my cuns sister-in-law ! ----->>


#pedulikan my chubby face

introduce my sister-in-law ! cun kan ! hehe . seriously k.ana ni memang awesome gila lah ! oh ya . lupa nak cakap . k.ana ni tua pada aku . yes . dia 'adik' ipar aku . hahaha ! dah aku dengan abang dia . serious rindu nak jumpa lagi ! k.ana ni sporting taw . dia paham aku . memang suka buat lawak . tapi dia takde pakwe lagi . ehem . hehe . oke aku gedik . 

oke lah . got to go ! nak chatting kat FB ! bubye !

pluss++ : nak tengok cerita SUAMI AKU USTAZ !


#me and you !




Friday, 19 April 2013

setelah sekian lama ..

assalamualaikum guys !

hey ! dah lama kan tak update kat sini . seriously . busy glerr . banyak glerr weyh kerja nak buat . ni pun aku kat dalam reading room . supposely practise for drama . tapi sebab minggu bahasa postponed, hm . memang semua takde mood habes ah . haish .

hm . act , aku takde idea nak update . nak upload gmbar sebenarnya . tapi my phone takde battery . itu yang tak jadi tu . oke lah . got to go !

pluss++ : tak sabar nak balik !