Tuesday, 30 April 2013

happy birthday kawan blogger !!

asalamualaikum guys !

hey ! hari ni 30 of april lah ! and hari ni ade birthday someone ! birthday sape ? my first kawan blogger !

HAPPY BIRTHDAY DUDE !

oh ya . lupa pulak nak cakap birthday sape kan . jap-jap nak curi gambar kat FB . (mintak izin yerr) 

uploading---->>


*tak leh tunjuk muka sebenar*

meh sini nak bagi ucapan sikit . hm . nak start macam mana ek . hah . ---->>

awak , selamat  hari jadi yang ke.... (saya tak tahu) semoga panjang umur and di murahkan rezeki . terima kasih kat awak sebab buat blog saya makin famous . takde lah sefamous maria elena or dena bahrin kan . tapi followers saya makin bertambah lah . oke lah . enjoy your life untill last ! dah makin tua ni , banyak kan ibadah . ingat Allah . bila kita ingat Dia selalu , Dia akan selalu tolong kita .
dah . jangan merapu lagi . oh ya . lupa pulak nak bagi hadiah . nah . terima lah kek birthday ni -->>


*kita mampu bagi cupcake je . student lagi .*

enjoy lah makan cake tu . oh ya . jangan lupa ucap terima kasih kat google sebab tolong sponsor cake tu . kita nak beli sendiri tak mampu . mintak sponsor je lah . got to go ! 

pluss++ : saya dapat tahu birthday awak pun dari FB . thank you FB sebab jadi reminder saya !


lupa pulak . kalu nak kenal birthday boy ni , sila lah ke : http://aniqbukhary.blogspot.com/



3 comments:

Abdul Hafiz said...

Selamat hari lahir ke 22 Aniq Bukhary a.k.a Rizan Abdul Ali a.k.a Roommate ku... Semoga Allah merahmati dirimu...

Aniq Bukhary said...

Ramai plak org lahir 30 april ni.. x best la bday sama ngn org.. huhu

amyra said...

ek eleh . nak best2 je dia nih .