Monday, 29 April 2013

how i miss him so much . hm .

asalamualaikum guys !

hey . dah lama aku tak update kan . biasa lah . busy weyh ! banyak gila kerja nak kena buat . SPM candidate lah katakan . hehe . oh ya . aku kat rumah act . cuti sempena Tunas Saintis MRSM and sambung terus dengan PRU . memang panjang ah cuti kan .

homework ? of course lah ada . and satu pun aku tak sentuh lagi . macam biasa ah . esok kelas nak start baru aku nak starr sentuh . haish . hah ! aku nak tunjuk sumthing ni . jap eah .

uploading--->>


#how i miss you so much 

seriously . bila tengok gambar ni , buat aku makin rindu taw . hm . nak jumpa lagi ! saya rindu awak lah ! haish . oh ya ! tak lupa my cuns sister-in-law ! ----->>


#pedulikan my chubby face

introduce my sister-in-law ! cun kan ! hehe . seriously k.ana ni memang awesome gila lah ! oh ya . lupa nak cakap . k.ana ni tua pada aku . yes . dia 'adik' ipar aku . hahaha ! dah aku dengan abang dia . serious rindu nak jumpa lagi ! k.ana ni sporting taw . dia paham aku . memang suka buat lawak . tapi dia takde pakwe lagi . ehem . hehe . oke aku gedik . 

oke lah . got to go ! nak chatting kat FB ! bubye !

pluss++ : nak tengok cerita SUAMI AKU USTAZ !


#me and you !




No comments: