Thursday, 2 May 2013

GIVEAWAY BLOG STUFFIES

asalamualaikum guys !

aku join satu GA ni . meh sini nak tempek  banner dia yerr -->>


and the person yang saya nak tag is :




pluss++ : the person that I tag is the person that close to me in the blogger !



3 comments:

$yuhada $yada said...

TERIMA KASIH KERANA SUDI SUPPORT :)

http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta.html

$yuhada $yada said...

jom tengok awak dapat barang blog apa :)

http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/06/pembahagian-hadiah-giveaway-blog.html

$yuhada $yada said...

maaf dik sebab rasanya dah tak boleh nak tuntut hadiah yg menang...dah lambat sgt , maaf :) tapi tak ada salahnya kalau cuba tanya dgn tuan untuk hadiah yg adik dpt , mana tahu kot2 boleh dpt lagi :)