Wednesday, 29 May 2013

happy birthday my dear friend !!

asalamualaikum semua !

hey ! dah lama kan aku tak update blog ni . almaklumlah . busy melampau tahap PM ! *okey itu melampau* oh ya . aku kat rumah ni . cuti lah ! tengok calendar lah beb . hah ! the reason actually aku update ni  sebab nak wish birthday someone . birthday sape ? meh nak tunjuk tuan punya badan ea . jap nak p curi gambar .

uploading----->>


*sorry curi gambar yerr sayang*

hah . cun tak ? cun kan ? well . tengok kawan dye ah . oh ya . lupa pulak nak perkenalkan diri . nama diberi , NOORAIZAN . panggil  IJAN . she is my bestfriend kat maktab merangkap my compoundmate for three years . lama kan ? dari form 1 aku kenal dye . 

gaduh ? itu mesti ade . alah . remaja . perempuan pulak . of course lah ade gaduh-gaduh . for me . thats normal . gaduh tu lah yang sebenarnya buat kita makin matang . seriously . tak caya try gaduh dengan sesape  . confirm lepas tu kita akan terpikir yang betapa bodoh nya kita gaduh sebab benda yang remeh je . 

oh ya ! sedikit ucapan buat mysyg ni , semoga panjang umur , di murahkan rezeki and good luck SPM ! buat leklok taw nanti . biar kita same-same berjaya ! sorry lah tak dapat nak bagi hadiah . jauh kan . hm . i'm always miss you kawan ! serious rindu zaman kita gaduh-gaduh dulu . haish . *oke buat touching pulak* 

okey lah . dah panjang sangat pulak aku menaip ni . got to go ! oh ya ! meh sini nak bagi kek . jap ea .

tutup mata dulu----->>


*ihsan google*

hehe . ini je yang termampu . enjoy the cake ! okey lah . out dulu ! bubye !

pluss++ : resume habis tak jadi nak buat bila dah online . haish . 


No comments: