Thursday, 6 June 2013

dear MOHAMAD HAFIZUL .

asalamualaikum semua !

hari ni is a special day for me ! today is my anniversary with mysyg ! hari ni berapa hari bulan ea ? hari ni ,

6/6/2013 !!



habess semua medium alarm aku about our anniversary .

ha . habes besar dah tulis tu . tak nampak lagi tak tahu lah . hm . seriously . aku tak sangka boleh sampai selama ni kami bersama . dulu aku ingat dua-tiga bulan je . tapi tengok lah . dah tiga tahun and aku still dengan dia . oh ya ! meh nak tunjuk ape dye hantar kat aku semalam .--->>


*wechat*

sweet kan ? okey gedik . kat atas ucapan tu aku ade hantar ucapan aku gak . tapi hantar voice . malas menaip punya pasal . hehe . aku ade hantar kat facebook jugak . nak tengok ? meh jap aku tunjuk .--->>


ni yang aku hantar .


ni yang mysyg balas .

meh nak bagi sedikit ucapan kat mysyg ea . baca leklok taw awak ! :

asalamualaikum abg ,  
syg nak minta maaf kalau selama hubungan kita ni syg banyak buat salah , banyak buat abg sakit hati , buat abg rimas and terpaksa keluarkan banyak duit hanya untuk call , message or jumpa syg . syg tahu . kadang-kadang abg rimas dengan syg . yerlah . tak call sehari , mula nak merajuk . message balas lambat sikit , dah marah-marah . yerlah . syg kan budak sekolah lagi . syg bukan ape . i love you so much . syg takut . yer syg takut sangat kehilangan abg . abg yang ajar syg ape itu setia . walau macam-macam yang dah berlaku sepanjang kita bersama . syg tetap sayang abg . harap abg pun macam tu . macam yang selalu syg cakap , i want to be your doctor one day . will you be my Imam ? okey lah . tu je yang syg nak cakap . ingat . syg rindu abg selalu . 
                                                                                                           ikhlas ,
                                                                                                          your syg 

okey . touching pulak tetiba . *kesat airmata* okey lah . panjang terlebih pulak kali ni aku punya post . out dulu ! ohya ! lupa pulak . meh nak tunjuk gambar sikit ---->>



bila lah kita boleh jumpa lagi .

pluss++ : sampai sekarang fon saya senyap je . awak taknak call ke ? awak mesej mana saya boleh balas . kredit takde .


insyaAllah kan mysyg :)


No comments: