Friday, 21 March 2014

closure :)

assalamualaikum semua .

alhamdulillah . aku rasa semua dah selesai . hari ni hari ke-14 , dan ya . dia lepaskan mysyg . aku sangat penat . yerlah . penat di maki , penat di herdik , diperli . aku tak cukup kuat nak menahan semua tu . tapi takpe . aku tahan selagi mampu dan sekarang , semua selesai .

yer . aku tahu . aku tak kahwin lagi dengan mysyg tapi aku dengan dia hampir 4 tahun . dia tengok aku membesar , dia kenal perangai aku even dia tahu ape yang aku suka dan tak suka . sayang kalau hubungan ni musnah macam tu je . sebab tu aku cuba pertahan kan walau aku kena maki . aku tak kesah . aku sayang dia , aku sayang family dia . 

MEYY ade suruh kawan dia add aku . even kakak dia pun add aku . ape motif ? aku tak tahu . jujur aku cakap , aku memang taknak ade ape hubungan pun dengan kau lagi . tapi aku takot . sebab aku tahu kau masih ade simpan perasaan kat mysyg kan ? maaf . aku cemburu . terlalu cemburu . 

aku harap kau jumpa lelaki yang lebih baik . terima kasih sebab bagi aku pengalaman ni . memang aku takkan lupa sampai aku mati . 


only you :')

pluss++ :  hanya dia , dalam hati aku :)


No comments: