Tuesday, 25 March 2014

inginkan ketenangan .

assalamualaikum semua .

aku tak tahu nak mula macam mana . hm . sebenarnya aku dah luah apa yang aku rasa pada MEYY . nak kata aku maki tidak lah sampai begitu sekali . tapi ya . agak kurang ajar . aku dah penat nak tengok dia sengaja up moment macam-macam . kutuk aku lagi . cakap rindu kat mysyg . sakit nak menahan ni . sebab tu aku amik keputusan nak luah jugak . 

boleh tahan panjang gak ah karangan tu . mysyg ? hm . entah lah . kadang tu aku rasa pelik . tak percaya . entah . aku rasa dia pun menyimpan perasaan sayang pada MEYY . bila aku perhati kan cara dia . hm . tapi aku taknak pikir pasal tu and aku takkan pernah tanya . menambahkan lagi sakit dalam hati ni . 

lepas aku luah pada MEYY , aku terus log out wechat tu and buat wechat baru . aku malas nak pikir dah . biarkan dia . tapi jujur aku cakap , aku masih tak percaya kan MEYY . dan mysyg . hm . aku takut . aku tahu . kadang tu aku rasa aku ni melebih pulak jealous nya . hm . aku tak tahu lagi macam mana nak tahan perasaan ni . aku cuba buang perasaan jealous yang terlebih ni . tapi susah .

aku taknak kehilangan dia . jujur aku cakap . aku tak sanggup . hm . geram nak luah kat abah and mama yang aku taknak belajar dah . aku nak kawin . tapi aku tahu . itu just tindakan paling bodoh kalau aku buat . hm . 

maaf . jangan kacau hidup aku lagi . berikan aku ketenangan . masa depan ? biar Allah s.w.t yang tentu kan . tapi aku harap . tiada lagi perempuan lain yang muncul . aku tak tahu aku boleh sekuat ini atau tidak . 

terima kasih mayzatul zafirah for a great memories . aku takkan pernah lupakan kau . sampai aku mati . 

pluss++ : still confused dengan course yang nak diambil .


saya pegang janji awak . #mysyg


No comments: