Wednesday, 26 March 2014

kerja gila nama nya .

assalamualaikum semua .

hey . aku buat kerja gila lagi . nak tahu tak ? hm . macam mana nak cakap ea . hm . aku kan dah buat wechat baru . post aku yang before this taknak layan langsung MEYY kan . hm . and guess what , aku pi add dye kat wechat baru aku . yer . aku tahu . mungkin orang yang dah baca post aku yang sebelum ni cakap aku bodoh , tak serik , gila . 

but , who cares ! hmm . yerr . aku degil . taknak dengar cakap orang . tapi nak buat macam mana ? aku takleh tahan perasaan curious aku ni ! takleh ! like I said before , aku tak percaya . and aku nak tahu sume nya sendiri . serious talk . mysyg tahu pasal ni , mati aku . 

yup . dye tak tahu yang aku add balik MEYY . ish . sorry awak . okay . out dulu . nak cakap tu je . adios !

pluss++ : mimpi mysyg p jumpa abah kat pejabat abah . 


to myself : stay strong . yes . you can ! :')

No comments: