Saturday, 3 May 2014

L I F E L E S S :)

assalamualaikum .

hampir sebulan jugak kan aku tak update blog ni . macam biasa , busy dengan belajar , exam and of course masalah cinta  tak settle-settle lagi . aku pun tak tahu lah bila nak settle nya . so sekarang , end up dengan aku biar kan macam tu je . 

yerlah . dah macam-macam aku dah buat . aku dah cakap dengan mysyg macam-macam . dengan MEYY pun aku dah cakap macam-macam . so sekarang , biarkan . aku redha . aku serahkan hati aku kat Allah . andai Dia nak buang perasaan sayang ni , aku terima . tapi , andai mysyg tu jodoh aku , aku terima seadanya . tapi satu je . aku tak sanggup berkongsi . maaf MEYY . aku bukan kau . yup . MEYY cakap dia tak kesah berkongsi . haih . entah lah . aku dah tak tahu nak cakap macam mana dah . 

oh ya . hari ni aku buat kerja gila . aku pergi A Famosa waterpark sorang-sorang . actually , mysyg ade konvoi kat PD and aku sebenarnya nak pergi PD . tapi yerlah . mana lah mysyg tu nak bagi kan . and yes . MEYY ade dengan dia . ni kira nak cakap aku frust ah ni . and pepagi buta aku decided nak pergi mandi sensorang . 

gilakan ? yup . itulah aku . kadang tu aku rasa nak duduk sorang-sorang . aku taknak kenal sesapa pun . memang tadi kat waterpark aku rasa bebas . bebas gila . takde sape nak halang aku . takde sape yang kesah pasal aku . aku buat je ape yang aku nak buat . tapi tipu lah kan aku tak rasa lonely tadi . yerlah . aku dah biasa dengan ade kawan-kawan kat sekeliling aku . tetiba duk sorang-sorang . tapi takpe . aku puas . 

okay lah babe . terlebih panjang pulak aku buat luahan perasaan ni . kepada yang baca blog aku , aku mintak maaf kalau post-post aku ni banyak yang macam luahan perasaan je . maaf . aku tak tahu nak mengadu kat siapa . aku taknak menyusahkan kawan-kawan aku dengar cerita-cerita aku yang mungkin bagi diorang buang masa je . ni je cara aku . tak suka , korang boleh unfollow aku . takpe . aku faham .

pluss++ : final is just around the corner . wish me luck :)

No comments: