Thursday, 29 November 2012

hadoi . gaduh lah pulak .

asalamualaikum . nak tahu ape yang gaduh and siapa ? kejap aku tunjuk .




*click on the picture for a better view *

pluss++ : haish . sumpah rosak kan mood .

saya rindu awak .

asalamualaikum semua .

haish . sedih je aku hari ni . ye lah . my syg tak call or mesej langsung . act , dah hampir seminggu aku tak bergayut dengan my syg  lama-lama . mesej pun jarang je . sekarang apetah lagi . hm . nak tahu sumthing tak sebab ape ? hm . oke- oke . meh nak cerita .

actually , my syg punya phone rosak . menurut kata adik dia , phone tu jatuh masa dia naik motor . sampai umah baru perasan phone dah takde . pergi cari balik , tengok phone dah kena pijak dengan kereta . sampai umah try tekan-tekan lah . screen blank je . last-last , try bukak simcard tu guna phone aji . tengok-tengok sim dah kena block . dah lah PUK code dye takde .


*kuar air mata cikit masa baca nih*

hm . sumpah aku nangis ah . yelah . mana tak nyer . sedih weyh . dah lah before tu my syg busy dah dengan kerja dye tu . tambah pulak dengan phone dye rosak and sim kena block . haish . out dulu . bubye .

pluss++ : my syg baru call tadi . guna public phone . oke lah tu dari tak call langsung . tapi tak lepas pun rindu ni !! kejap sangat . hm :'(

Wednesday, 28 November 2012

holiday - langkawi

asalamualaikum . hye-hye semua . hehe , aku tak habis cerita lagi kan pasal my holiday . oke meh sini nak sambung . macam biasa , tengok gambar je . -------->>

PULAU LANGKAWI 


on the way to kuala kedah !


at the jetty 


masa beratur nak naik ferry .


on the ferry !


while waiting abah get the key for our apartment .


start shopping for the next day !


mama pilih pinggan .


the most famous shop at langkawi 


abah kira berapa orang nak bagi coklat .


abah garu kepala banyak kena bayar .


our stuff !


pia with the big lollipop .


at pantai chenang !


sumpah awesome !


while waiting for mama beli pisang goreng .


at rumah my nenek-in-law yang tak jadi . (syafiq. ehem)


at pasar malam pekan kuah !


morning view .


nenek and mama at pantai batu hitam .


cantik kan .


anak-anak dara and mak dara :D


kucing tercekik makan ikan bilis curi .


our stuff !! at jeti kuala kedah . its time to go home !


at yan , kedah . umah kawan nenek .


sampai sekarang aku tak tahu nama ape dye nih . 


jalan-jalan kat sawah !


on the way balik !


gunung jerai .

pluss++ : that was a great vacation . for mor picture , macam biasa kat my facebook :)


Sunday, 25 November 2012

my result for semester two !!

asalamualaikum . haish . tengah buat-buat add math tadi , tetiba teringat pasal my result yang aku tak tengok lagi . itu pun sebab teringat kat atyn tersayang . hehe . oke-oke . nak tahu my result berapa ? meh nak  tunjuk .. -------->>


*saya tahu saya tak pandai*

erk . malu act . tapi takpe lah . ini je yang saya mampu . insyaAllah . saya akan berusaha dengan lebih lagi for the next semester . promise !

pluss++ : sory cikgu chemist sebab saya malas dalam kelas . kan dah dapat ape yang sepatutnya untuk saya . 

holiday - besut

asalamualaikum . hye-hye . meh aku sambung balek citerr aku pasal my holiday . jap nak upload gambar . kali ni kat besut pulak . macam biasa . gambar je . malas nak type-type :)

BESUT 


lata belatan


maksu !


mekwa .


pia menikmati air yangg sejuk .


air terjun !


sumpah sejuk air nih .


us !


semua kelaparan .


bella tangkap ikan kecik .


abah pun lapor .


tangkap ikan !!


mama and abah .


abah buat kolam .


bartungkus lumus buat kolam .


kebakaran kat umah nenek .


sumpah besar api nih .



orang ramai glerr .


orang kampung yang tolong pasang kan air .


jalan jammed !!

pluss++ : for more picture , click here : facebook picture :)


to be continue.....