Sunday, 29 April 2012

same kan ?



amacam ? any komen ? oke fine . pakwe saya lagi hensem . and gemokk ! (alamak ! my syg dah jeling!)  

pluss++ : jangan marah yerr kak ain . gurau jewp :)

so sweet .


sweet nyerr ! jeles saya taw ! hmm . teringin lah pulak nak ade pakwe satu maktab ni . haish .

pluss++ : takleh-takleh . ingat your hafizul mira !! 

pembetulan :)

kalu korang dah baca aku punya blog yang bertajuk penat . , aku nak buat pembetulan sikit ni . kalu belom , sila tekan SINI !

bukan ape , kan ade yang name DATUK FAIZAL aku tulis dalam tu kan . tak nampak yang mane ? jap aku tunjuk . ----------->>


*tekan gambar utk lebih jelas *

oh ya . name datuk tu , DATO' MUHAMMAD ZAINAL SHAARI . maaf yerr datuk . tersalah . and terlupa . harap dimaafkan lah yerr . 

pluss++ : credit thanks to amal fakhira walid for remind me his name . do follow at her twitter @fakhirawalid .

penat .

hye-hye guys . hadoi . badan penat . kaki lenguh . kepala pening . apa lagi ! baru balik dari jalan-jalan lah . destination for today is PWTC ! ade pesta buku tadi kat sana . memang borong habis ah . and yang paling aku nak bangga sikit ni , duit yang aku dapat masa hari anugerah tu , aku guna buat beli buku ! (bangga kan ?) tapi tak ada lah habis semua RM100 terus . guna RM50 baru . lagi 50 abah bagi . hehe . banyak gak ah aku borong . nak tengok tak ? jap ea ----------------->>


*sila klik pada gambar utk lihat dengan jelas*

amacam ? banyak ann ? nampak beg yang kaler oren tu ? aku nak glerr beg tu sampai sanggup beli 4 komik . aku ni bukan peminat komik pown . tapi . hehe . biasa lah . natah nape aku ni suka sangat kumpul beg free macam tu . cute oke ! dah lah free . hehe . oh ya . lagi satu . buku latihan kat atas tu , ade yang aku nak bagi hadiah kat orang . hadiah sape ? ade lah . hehe . bagus tak dapat kawan macam aku ni . hadiah birthday bagi buku latihan . ni lah nama nya nak sama-sama berjaya . 

oke . enough with merapu merepek . oh ya . aku tak cerita lagi kan yang aku dapat MONEY for majlis anugerah kecemerlangan . best ! (pasal duit memang best) awesome glerr ! KUATAGH memang best ah ! yerlah . senang je bagi duit kan . biasalah . dorang an ada yang dah berpangkat DATUK . tengok contoh ah . yang semalam datang rasmi an majlis tu . datuk faizal tak silap . pastu ade kapten sorang . semua berjaya-berjaya kowt . nak jadi macam diorang ! takpe-takpe . tunggu lah satu hari nanti . 

PROFF. DR. NUR AMIRA SYUHADA , PAKAR JANTUNG NEGARA 

pulak yang akan menyumbang kepada maktab !

pluss++ : frust sebab takda jual novel ombak rindu 2 and ombak rindu 3 kat pesta buku tadi . tapi ade beli 2 buah novel lain . 

Saturday, 28 April 2012

asalamualaikum .

hye-hye semua !! dah lame kan aku tinggal kan blog ni . yerlah . tengok lah last time aku update .-------->>


tengok ! hari ni dah berapa hari bulan eah ? oh ya . 28 april 2012 . jap-jap . rasa macam ade birthday someone je hari ni . jap nak check . tak-tak salah orang . hehe . nak tahu birthday sape yang terlintas in my mind tadi ? birthday , muhammad hafizul farhan . hehe . bukan my sayang oke . my emo . oke . cerita lama . takpe-takpe . lain kali aku cerita pasal dye . banyak sangat cerita nak story ni . and yang paling aku nak cerita sekarang ni  is , aku jadi orang kaya sekarang . (takde lah kaya sangat) . nak tahu camne aku boleh jadi kaya ? aku masuk --->


oke fine . awesome tak ? hahaha ! and aku menang ! tapi takde lah first prize . consolation prize je . consolation pon , RM200 tu !! hahaha ! tapi tak dapat lagi . kene buat RHB bank dulu . kes promote lah ni . pandai betul kan dye pancing orang suh bukak account . tapi takpe . demi RM200 tu , aku sanggup . (mata duitan betul) . well . amira syuhada kan . oke-oke . stop merapu . oke lah . mata dah makin berat untuk dibuka , badan pon dah makin berat untuk duduk . telinga dah dengar katil memanggil-manggil . aku out dulu oke ! nite !

pluss++ : going to PWTC tomorrow ! ade pesta buku . beli hadiah b'day atyn yang dah berzaman tu :)