Wednesday, 29 May 2013

happy birthday my dear friend !!

asalamualaikum semua !

hey ! dah lama kan aku tak update blog ni . almaklumlah . busy melampau tahap PM ! *okey itu melampau* oh ya . aku kat rumah ni . cuti lah ! tengok calendar lah beb . hah ! the reason actually aku update ni  sebab nak wish birthday someone . birthday sape ? meh nak tunjuk tuan punya badan ea . jap nak p curi gambar .

uploading----->>


*sorry curi gambar yerr sayang*

hah . cun tak ? cun kan ? well . tengok kawan dye ah . oh ya . lupa pulak nak perkenalkan diri . nama diberi , NOORAIZAN . panggil  IJAN . she is my bestfriend kat maktab merangkap my compoundmate for three years . lama kan ? dari form 1 aku kenal dye . 

gaduh ? itu mesti ade . alah . remaja . perempuan pulak . of course lah ade gaduh-gaduh . for me . thats normal . gaduh tu lah yang sebenarnya buat kita makin matang . seriously . tak caya try gaduh dengan sesape  . confirm lepas tu kita akan terpikir yang betapa bodoh nya kita gaduh sebab benda yang remeh je . 

oh ya ! sedikit ucapan buat mysyg ni , semoga panjang umur , di murahkan rezeki and good luck SPM ! buat leklok taw nanti . biar kita same-same berjaya ! sorry lah tak dapat nak bagi hadiah . jauh kan . hm . i'm always miss you kawan ! serious rindu zaman kita gaduh-gaduh dulu . haish . *oke buat touching pulak* 

okey lah . dah panjang sangat pulak aku menaip ni . got to go ! oh ya ! meh sini nak bagi kek . jap ea .

tutup mata dulu----->>


*ihsan google*

hehe . ini je yang termampu . enjoy the cake ! okey lah . out dulu ! bubye !

pluss++ : resume habis tak jadi nak buat bila dah online . haish . 


Thursday, 2 May 2013

GIVEAWAY BLOG STUFFIES

asalamualaikum guys !

aku join satu GA ni . meh sini nak tempek  banner dia yerr -->>


and the person yang saya nak tag is :




pluss++ : the person that I tag is the person that close to me in the blogger !



twitter berwajah baru !

asalamualaikum guys !

haa . ni baru lepas tukar sume-sume dalam twitter . nak tengok hasil nya ? meh sini nak tunjuk---->>


cute kan :)


pluss++ : astro tak jadi . menyampah betul .

miss them soo much !

asalamualaikum guys !

haish . hari ni dah hari isnin . kerja takde satu pun yang aku dah buat . hm . entah bila nak sedar diri tak tahu . hehe . serious . aku nak balik maktab cepat-cepat weyh ! tak sabar nak jumpa dak-dak maktab .

and yang paling aku tak sabar nak jumpa DRAMA TEAM ! yerlah . supposely kteorang dah takde kaitan dah pasni . tapi disebabkan najib datang pekan hari tu , pertandingan minggu bahasa postponed . memang bagus betul kan .

tapi ada yang tak bagus jugak . yerlah . kteorang pertandingan dekat-dekat dengan pre-trial spm  weyh ! haish . sumpah menakutkan . dah lah result aku sekarang ni kebanyakan nye cukup-cukup makan je . entah boleh jadi doktor ke tak .

oke lah . sambung nanti ea . oh ya . meh sini nak tunjuk gambar minggu bahasa team . -->>


dalam bilik persediaan kat MRSM kuala krai .


lepas majlis penyampaian hadiah ! 

pluss++ : serious tak sabar nak tunggu practise drama !



Wednesday, 1 May 2013

borong baju baru !

asalamualaikum guys !

SELAMAT HARI PEKERJA !

hehe . mesti best kan kepada yang bekerja tu dapat cuti hari ni . yer lah . macam maksu aku tu . happy gila dye dapat cuti hari ni . tambahan pulak hari ni ada pasar tani kat taman melawati . ape lagi . sakan ah membeli . takde lah sakan sangat . mama yang ajak dia act . mama memang dari aku balik dari kuantan agy nak p sana . 

mama cakap nak beli kan blouse labuh-labuh kat anak dia . yerlah . baru dapat hadiah birthday dari abah an . syok ah shopping . oh ya . mesti nak tahu kan aku shopping ape tadi . jap-jap nak tunjuk . 

uploading-->>


pink kaler . kain dye cum nipis sikit . tapi sokey . inner kan ade .


hijau . abah suh pakai ni masa hari mengundi nanti .


petak-petak . dah lama tinggalkan baju petak-petak nih . hehe . 

haa . cute kan . ya . semua labuh-labuh . cantik ape . alang-alang tutup aurat tu , tutup lah sepenuh nya . ade orang yang tak minat baju-baju jenis macam ni . contoh , adik aku . mama suh pilih tadi punya lah susah . aku ape lagi . dah banyak yang cantik-cantik banatai sampai tiga lah . oke lah . dah pukul 2.30ptg . lewat dah ni . got to go ! solat zuhur dulu ! 

pluss++ : thank you mama ! *mmuuahh !