Tuesday, 13 August 2013

selamat hari raya !

asalamualaikum semua !

hey ! sory lah . dah nak masuk raya ke-7 , aku baru wish kan . hehe . dah baru jumpa computer ni hah . before this kalau nak bukak facebook pun kat phone . balik kampung lah kata kan ..

oh ya . aku malas nak cerita panjang . meh sini nak tunjuk gambar satu-dua keping . check this out -->>


le me :)


intorducing my family !


my family pluss nenek !

sory lah tak banyak gambar . malas lerr nak upload banyak-banyak . nak tengok lagi banyk ? meh p kat sini ---->>    


and 


haa . tengok lah kat situ . tapi tak berapa banyak jugak . raya kali ni tak berapa banyak gambar . tak ramai yang balik kampung . haish . okey lah . out dulu ! nak tengok tv pulak . bubye !

pluss++ : saya masih menunggu gambar awak sayang <3 <3



Monday, 5 August 2013

terkilan kerana awak .

asalamualaikum semua .

hm . dah lama kan aku tak update . hari ni baru ada masa . biasalah . budak sekolah . SPM lagi . haish . penat . oh ya ! aku kat rumah sekarang ni . balik masa hujung minggu hari tu . hm .

back to the topic . nampak kan my tajuk kat atas ? aku bukan sekadar terkilan . tapi kecewa . sebab ? hm . sebab mysyg . entah lah . sebenarnya aku dah lama terkilan dengan dia . yerlah . aku cerita semua benda kat dye . tapi dye ? bila aku tanya je . kadang-kadang tu cakap takde pape . terasa woi ! tapi biar lah . aku biar kan dulu and buat donno je . malas nak layan sangat . sebab aku sayang dye .

tapi hari tu , masa balik . aku dapat tahu dye dah lain . lain macam mane , biar aku je yang tahu . hm . seriously dari perasaan terkilan yang selama ni aku pendam dah jadi kecewa . aku tak tahu nak cakap ape lagi dah . terseksa gila bila aku terpaksa menipu dye , gelak-gelak depan dye lepas tahu ape yang dye buat . aku taknak gaduh dengan dye . tapi sampai bila aku nak tahan perasaan tu .

pagi tadi aku ada text dye . boleh tahan panjang lah . 7 page kowt . aku luah kan ape yang aku nak luah . lepas ni , ape dye nak buat aku serah kan pada dye . aku dah tak tahu nak buat ape lagi .

pluss++ : speechless dah :'(