Thursday, 6 June 2013

dear MOHAMAD HAFIZUL .

asalamualaikum semua !

hari ni is a special day for me ! today is my anniversary with mysyg ! hari ni berapa hari bulan ea ? hari ni ,

6/6/2013 !!



habess semua medium alarm aku about our anniversary .

ha . habes besar dah tulis tu . tak nampak lagi tak tahu lah . hm . seriously . aku tak sangka boleh sampai selama ni kami bersama . dulu aku ingat dua-tiga bulan je . tapi tengok lah . dah tiga tahun and aku still dengan dia . oh ya ! meh nak tunjuk ape dye hantar kat aku semalam .--->>


*wechat*

sweet kan ? okey gedik . kat atas ucapan tu aku ade hantar ucapan aku gak . tapi hantar voice . malas menaip punya pasal . hehe . aku ade hantar kat facebook jugak . nak tengok ? meh jap aku tunjuk .--->>


ni yang aku hantar .


ni yang mysyg balas .

meh nak bagi sedikit ucapan kat mysyg ea . baca leklok taw awak ! :

asalamualaikum abg ,  
syg nak minta maaf kalau selama hubungan kita ni syg banyak buat salah , banyak buat abg sakit hati , buat abg rimas and terpaksa keluarkan banyak duit hanya untuk call , message or jumpa syg . syg tahu . kadang-kadang abg rimas dengan syg . yerlah . tak call sehari , mula nak merajuk . message balas lambat sikit , dah marah-marah . yerlah . syg kan budak sekolah lagi . syg bukan ape . i love you so much . syg takut . yer syg takut sangat kehilangan abg . abg yang ajar syg ape itu setia . walau macam-macam yang dah berlaku sepanjang kita bersama . syg tetap sayang abg . harap abg pun macam tu . macam yang selalu syg cakap , i want to be your doctor one day . will you be my Imam ? okey lah . tu je yang syg nak cakap . ingat . syg rindu abg selalu . 
                                                                                                           ikhlas ,
                                                                                                          your syg 

okey . touching pulak tetiba . *kesat airmata* okey lah . panjang terlebih pulak kali ni aku punya post . out dulu ! ohya ! lupa pulak . meh nak tunjuk gambar sikit ---->>



bila lah kita boleh jumpa lagi .

pluss++ : sampai sekarang fon saya senyap je . awak taknak call ke ? awak mesej mana saya boleh balas . kredit takde .


insyaAllah kan mysyg :)


Monday, 3 June 2013

1000 tweets !

asalamualaikum guys !

hey ! happy betul lah . nak tahu ape yang happy ? jap nak tunjuk ----->>


tengok kat my tweet 

dah capai 1000 tweets lah ! hehe . bangga betul . *eleh baru 100 * hoi ! suka hati lah ! memang lah aku happy . ingat senang ke bagi aku nak capai 1000 ni . aku ni dah lah jenis yang tak berapa minat dengan twitter ni . entah kenapa . aku still lekat dengan FB je . haish .  oke lah . got to go !

pluss++ : btw , jangan lupa follow my twitter at https://twitter.com/amirasyuhada06  !

balik kampung !

asalamualaikum semua !

hey ! dah lama aku tak update kan . takde masa weyh ! ni pun aku baru balik dari kampung . and of course ! homework takde satu pun yang aku dah sentuh . hai lah . cumne nih . and nak tahu tak , tadi ade orang tanye pasal my homework . aku takut cikgu je . tak caya ? meh nak tunjuk ---->>


hehehe :D

tengok . cun kan jawapan aku . entah sesape tahu yang tanya tu . tengok-tengok cikgu . tak ke mati . hailah . oh ya ! meh nak cterr pasal my trip to kampung . hm . tak best pun . balik sebab maksu nak bertunang . ohya ! senang cterr , meh sini aku upload gambar je lah . nak . tengok ni --->>


masa on the way to umah nenek !


maksu before makeup .


maksu after makeup . cun kan ?


maksu and paksu-to-be .

hah . amacam ? cun kan maksu aku . hehe . gambar paksu yang dekat takde . ohya . jangan salah paham yerr . tu tunang baru . tak kawin lagi . over kan ? itu lah . zaman sekarang tunang pun dah macam kawin dah . haish . oh ya . dorang ade serta kan prop jugak buat bergambar . nak tengok ? meh nak tunjuk--->>



will you ?


yes . you are mine :)



mama dengan abah pun nak jugak :D

hah . tengok lah . bila dapat camera . inilah jadi family aku ni . okey lah . penant lah pulak . got to go  ! bubye !

pluss++ : last word , congrates to maksu ! dah nak jadi bini orang ni , cepat-cepatlah belajar masak . jadi berlembut cikit . kesian paksu tu nanti . Ada doakan semoga kekal yer ! tambah kan lagi cucu nenek !


semoga kekal yerr maksu :D


the mak dara and anak dara :)