Saturday, 16 February 2013

so sweet .

asalamualaikum ! 

hey ! nothing to share . just tadi tengok atyn punya fb . terjumpa this status . oh my ! mysyg comment ouh ! 
oke gedik . but who cares ! bukan senang nak tengok mysyg sweet-sweet taw . oke-oke . nak tengok ape yang dye post ? jap ea-->>


pluss++ : tersengih je bila baca comment tu . miss you lah syg !



how I miss the old one ...

asalamualaikum !

hye-hye guys ! huh . everyday aku online malam kan sekarang nih . yerlah . dah takde masa . masa ni je lah aku free pun . ini pun dok berlawan dengan mata biar jangan tido lagi . hehe .

oh ya ! sekarang ni kan busy dengan macam-macam kan . ini pun aku balik dari practise drama pukul 12 something tadi . yeah . penat ? takyah cakap ah . stress ? lagi lah . yang pasal stress ni lah aku nak cerita .

hm . bukan ape . macam biasa lah kan . takde kerjasama . main-main masa practise . huh . serious aku geram ouh . kadang-kadang sampai aku terpikir yang aku nak drama team yang lame . yeah . aku tahu . before ni lagi banyak conflict kot . macam biasa lah . dalam drama , pasti ada drama yang lain . babak-babak nangis confirm ade lah . setakat ni aku tak nangis lagi lah .

hah . tadi an bukak lah folder drama team yang lama kan . rindu tetiba datang ouh . seriously . tengok gambar-gambar semua . oke lah . aku nak tunjuk sikit gambar kteorang eah . ------>>


pinkey yang gedik 


hadi the pak kassim


iklima and pinkey !


one of my favourite scene !


me and aini !


hakim the 'pakwe' of me !



DRAMA TEAM !!

pluss++ : hm . now dah takde dah drama team ni . dah tukar team baru . soon akan ade gambar for the new team ! wait ya !


Friday, 15 February 2013

alhamdulillah.. akhirnya...

asalamualaikum semua !

hah . ade berita baik punyerr nak kongsi ni . hehe . bukan ape . dari cuti hari tu lagi tahu . tapi baru hari ni ade bukti yang kukuh . so baru boleh nak di publish kan . nak tahu tak ape dye ?

sebenar nya , USTAZ REDHUAN baru BERTUNANG !

yerr.. betul . tak silap dengan girl yang 8 or 9 years lagi muda taw . kawan kak raja (form 5/2009 mrsm kuantan) . masa mula-mula tahu terkejut woi ! yerlah . tetiba je bertunang . angin ape takde . 

oke-oke . aku taknak story panjang-panjang . ni pun dah pukul 1 lebih . i mean , PAGI okey . ya . i am serious . nak tido lah . ngantuk ouh . oh ya . lupa pulak nak tunjuk gambar ustaz redhuan and his wife-to-be .

jeng..jeng..jeng..


i am totally jelly ouh !

cute kan both of them . sama lawa . sama padan . sama... oke dah-dah . kalau ustaz tahu ni bukan main bangga dia . okey lah . aku out dulu . ngantok tak leh tahan dah ni . nite-nite semua ! adios !

pluss++ : abg ! bila nak ade gambar macam ni ??!!

Tuesday, 12 February 2013

nak balik maktab dah ...

asalamualaikum semua !

adoi . sedih betul lah . dah nak balik mkatab dah . tak puas lagi bangun lambat , makan banyak-banyak , pergi jalan-jalan . hmm . everything back to normal . (gaya macam baru masuk asrama) hehehe . oke-oke .

ni balik lepas ni entah ape perubahan pulak berlaku kat rumah ni . yer lah . setiap kali balik je , ade je benda baru . contoh , aku balik hari jumaat lepas abah dah pakai IPHONE 5 ! yerr . betul . memang jealous 1000 kali ah . nak jugak ! Iphone tu mama bagi sempena birthday abah .


gambar ihsan google

cun kan ? hadoi . itu baru fon . ni hah dengar-dengar yang mama nak beli kereta ALPHARD pulak . ni entah-entah aku balik next cuti mama amek aku kat bus stop tu dengan kereta baru . macam-macam lah . adik aku pun same . baju baru lah . kasut baru lah . aku je yang still semua sama je . 

okey lah . aku out dulu . dah pukul 10 . bas pukul 10.30 . got to go ! adios ! jumpa kat maktab semua !! 

pluss++ : mama , Ada nak blackberry and mp3 boleh tak for my birthday ni ? *muka comel* 

Monday, 11 February 2013

awesome gila weyh !!

asalamualaikum .

oke . this is my second post for today . and nak tahu sebab ape aku post lagi ? meh sini nak tunjuk kenapa :


*tekan kalu tak nampak lagi*

hah.. nampak kan . terkejut kau bila bukak shoutbox tadi . yerlah . dah lama dah an tak online pluss update blog . maklumlah . kelas dah start . busy je manjang . tengok tarikh tu pun 3 january . oh ya . nak tengok tak senarai tu ? jap nak tunjuk ea -->>

the owner of the blog ! 


senarai blog terbaik * bangga kejap*


nama saya ! no 5 tu ..

awesome kan . oke -oke . stop bangga sangat . blog je pun . bukan pelajar terbaik SPM ! *oke terasa* dah lah . stop merapu . aku off dulu . dah nak maghrib ni hah . adios !

pluss++ : kalu tak percaya lagi , sila ke SINI untuk tengok dengan mata anda sendiri yerr .

to ANIQ BUKHARY , thank you . saya tak berapa layak lah . blog saya biasa-biasa je . tak capai tahap pro lagi ni . thank you sekali lagi :)





awak ooo awak ....


Dear MOHAMAD HAFIZUL ,

you are the sun in my day ,
the wind in my sky ,
the waves in my ocean ,
And the beat in my heart ..

I LOVE YOU  

akak ! dah siap edit blog awak !! :D

asalamualaikum semua !

akhir nya . siap pun edit blog akak sorang nih . hehe . penat taw edit . (macam penat buat ape je ) peluh ketiak jugak woi ! oke merapu . oh ya . nak tengok tak cumne aku edit tu ? meh sini nak tunjuk -->>


the header 


the owner *cun kan* 


aku suka shoutbox ni ! *nak tahu tengok blog dye*



post yang aku buat *nak edit ni hah kena lah test*


aku berjaya buat header ghaib ouh !


the whole blog :)

tekan sini kalu nak tengok blog akak ni :


cun kan blog ni ? *puji diri sendiri lah pulak* hehe . bukan selalu . aku tanye comment adik aku . dye cakap simple je . biar lah . simple pun cun kan . nanti banyak-banyak sangat widget pun serabut jugak . ini pun ikut citarasa aku sendiri . tuan punya blog demam . dye serah kan everything suurh aku edit je . harap akak suka taw ! okey lah . got to go ! adios !

pluss++ : tak payah bayar pun kalu suh saya edit blog ni . ikhlas . tapi kalu nak belanja makan okey :)

Saturday, 9 February 2013

in drama team again :D

asalamualaikum dude !

ha . tengok aku update blog lah ! hehe . dah lama kowt tak update . oke back to the story . seriously aku busy glerr sekarang nih . macam-macam weyh aktiviti kat maktab tu . and salah satu nyerrr --->>


*sorry gambar gelap*

tengok no. 5 tu . nama aku kan . hah . nak tahu nama ape? tu nama budak-budak drama . act ade lagi yang lain . ni baru separuh . yes . again aku masuk drama . hehe . biar lah . aku suka . hm . oke lah . aku out dulu . nothing to say lah . got to go ! bubye ! :)

pluss++ : masuk drama ni aku taknak tengok kau busy sampai lupa kelas . homework buat-irra-  :')