Saturday, 25 August 2012

ucapan raya dari dia ...


ni ucapan dari my syg ! even message je , dah cukup buat aku nak tengok beberapa kali message tu . maybe bagi orang lain ni biasa je kan ? bagi aku tak . this is very special syg . selamat hari raya jugak yer . hope kita kekal sampai ke akhir and allow me to be your angel in Jannah . 

pluss++ : nak top up ! tak leh nak call my syg ni ! 

Friday, 24 August 2012

saya suka stalk orang .


sweet kan ?

pluss++ : saya suka awak berdua ni . comel ! 

raya yang awesome !

asalamualaikum . hye-hye . alhamdulillah . sampai pown aku ke gombak . selepas hampir seminggu balik beraya kat kampung . nak tahu camne raya aku kali ni ? meh sini nak cerita . tapi aku malas nak type panjang-panjang ,. so , just tengok lah gambar-gambar ni yeh ----->>

ON THE WAY TO KEMAMAN !


kek mama nak bagi kat sedara .


amekk kaw !


mama beli satar 


makcik buat keropok lekor .

RAYA PERTAMA !


my sista and cousins !


me and tipoh !


mekwa !


hahaha ! posing ayu sket .


my family !


nak pi umah tok mek .


makan laksa penang ! yummy !


cik Der bagi minum susu kat kitty ni .


menggila belakang umah maktok .


me and uwais !

RAYA KETIGA ! 

(Lata Belatan)


having fun !


abah and aaron !


super sejuk weyh ! (mekwa dok atas batu tu)


mama !


uda !


aku terketar dalam air .


abah jaga aaron .


cik ngah excited .


leklok !


alalala . comel nyer .


pia ter-excited .

(Pantai Bukit Keluang)


ayah long and khalish .


my big family !


entah anak sape . tapi gambar ni comel kan ?


pantai bukit keluang .


bella , pia and trisya .


bella !


pengantin sesat .


kak yah and khalish .


baby sesat !


my little bro to be !


ikan paus terdampar !


inai di jari . haish !

oke lah . dah banyak gila dah gambar aku upload ni . nak tengok lagi banyak gambr , sila ke my facebook . before tu , add lah friend tu dulu yerr :)

pluss++ : out dulu ! watching my name is khan ! 

Friday, 17 August 2012

buat glerr malam ni :)

hye-hye . hadoi . kebosanan betul . hehehe . and di sebabkan itu lah . aku buat glerrr malam ni . nak tahu aku buat ape ? aku tegur semua orang yang online . memang awesome lah ! tak caye ? tengok ni --->>



*tekan gambar untuk lebih clear*

tengok ! orang yang tak pernah aku tegur pown , aku p tegur . nak tahu sape ? jap eah aku tunjuk -->>


*sumpah glerr*

hahaha ! tengok ! hadoi . tu baru dye sorang . ramai lagi . haish . ape lah . ni lah jadi kalu keboringan . oke lah . out dulu . mekwa nak guna pulak . oh ya. before tu , aku nak tunjuk sket mama buat kuih ape . jap eah -->>



*yummy kan*

yang almond london tu tak cantik mane sebab dua anak dara ni buat sambil bersembang . hehehe . oke lah . out dulu . sebelum tu ,

SELMAT HARI RAYA  , MAAF ZAHIR DAN BATIN ! KOSONG-KOSONG YERR ! 

p/s : jgn marah yerr kak ain :)


ACTIVITY WEEK MONTAGE


pluss++ : credit thanks to hadi , tasyi , darlina and aijazz for makin this awesome montage ! :)


ACTIVITY WEEK TEASER TRAILER


pluss++ : this trailer is super duper awesome ! 

Friday, 10 August 2012

penat lah weyh !

hye-hye semua ! looks who is in the house ! hey ! (gila sawan dah ) . hehe . sorry-sorry . camni lah jadi nyerr bila budak MRSM busy dengan banyak kerja . jadi gila semua ! haish . seriously . penat weyh ! nak tahu ape activity kteorg kat sini ? meh sini aku nak citerr . tapi aku specific kan kepada budak-budak form 4 je lah .

1. SEM type 3 :)

seriously . benda ni lah yang paling tension sekali . yerlah . kena buat experiment , thesis , buku log , hias board , ni tunggu nak present je ni hari isnin nanti . project boleh pilih . kalu nak buat science project , kena lah buat experiment sket . group aku pulak buat kajian kes je . (malas nak pikir banyak) aku buat SEM ni pown just sebagai syarat graduasi .

2. minggu aktiviti :)

yes ! aku suka minggu aktiviti . bukan ape , tak belajar ! hahaha ! (ni lah budak pemalas ) hehe . biasalah . aku ni memang jenis ade penyakit M tu kan . tapi yang pasti , benda ni lah yang memenatkan weyh . baju sekolah tak pakai langsung , and for sure T-shirt banyak kena pakai lah . haish , dah lah baju t-shirt aku tak berbasuh lagi . (takde masa k) . oh ya ! ade satu benda yang aku geram ni . bukan ape . kan budak form 2 and 1 kena buat persembahan kulit wayang taw . then dyeorang pi complain lah cakap takde masa lah , kena buat SEM lah . (macam kteorg takde je) aku geram lah . then tadi BWP form 4 buat perjumpaan dengan dyeorg . yerlah . cakap leklok lah pasal wayang kulit tu . tapi ARISSA  , dye pi marah budak-budak tu . yerlah . dok complain macam-macam . sape tak marah kan ? *aku pulak emo* dah lah . sekarang ni , aku just hope that this minggu aktiviti willl be super duper awesome !

3.drama ! :)

drama lagi . hehe . oke-oke . kteorg buat drama ni bukan ape . just nak pentas kan balik MY FAIR LADY tu . yerlah . kan menang. *bangga-bangga* hahaha ! miss Lin cakap ramai yang nak tengok . biasa lah . dyeorg tak caya kteorg boleh menang (terutama nya form 5) . haish . ni yang dok sibok practise balekk ni . tadi first practise . memang bella , puya , habis lupa skrip .entah lah macam mana nanti . risau pulak . haish . nasib baik miss Lin cakap kteorg d beri masa nak practise ni hah . tapi kesian pada sape yang nak balik minggu ni lah . terutama nya aini and farah  . hahaha ! oke lah . pape hal , just wish me luck oke for the drama nanti . jangan lah hancuss . malu weyh !

oke lah . dah panjang sangat dah ni . aku pown dah ngantuk . *tengok jam* alamak ! dah pukul 1.19AM ! oke . dah nak pagi balik . tido dulu . nak bangun sahur nanti susah pulak karang . adios !

pluss++ : happy birthday to SABRINA yang berada di MRSM Langkawi sekarang ni . good luck in your life sayang ! credit thanks to ARISSA YUSOFF for lending me the lappy and broadband . nite !


nak tanye , comel tak saya . *perasan !*

Sunday, 5 August 2012

its oke lah malaysia :)

hye-hye . orang update pasal Datuk Lee Chong Wei , kita pun nak jugak lah . ahack . *apehal tetiba gedik nih* oke-oke . hm . dengan penuh dukacita nye aku nak cakap bahawa beliau kalah dalam acara badminton lelaki kat olympid . sedih weyh ! *sobsob* nak tengok reaksi beliau tak tak ? jap eah .------->>


*yeah !*

muka redha je . its oke . you had do the best ! hadoi . ingat senang ke nak menang dengan Lin Dan kan ? abah cakap , sepanjang dye kenal dua-dua pemain ni , LCW tak pernah menang pun . hapeh ? ingat senang ke ? hadoi . 

tapi kan aku tengok kat FB and twitter , semua cakap frust sebab LCW kalah . itu bagus lah . tapi yang aku geram nyer , bukan frust sebab LCW kalah pon , tapi frust sebab tak dapat ice-cream Baskin Robbin . yerlah . hari tu BR cakap nak bagi ice-cream free kalu LCW menang . hadoi . kelakar betul lah . *act , frust jugak* hahaha . oke lah . aku out dulu . dah panjang sangat dah ni . tomorrow balik maktab dah ! got to go ! 



pluss++ : banyak weyh barang nak kena bawak esok ! 

bapak kelakar gila weyh !


*nak tengok dengan lebih jelas , sila tekan gambar*

sumpah bodoh ! entah pape je weyh ! sumpah tak matured ! tetiba je nak sound senior macam tu . tak sedar diri baru form 1 ! hadoi . aku tak paham lah buda-budak zaman sekarang .(macam aku bukan budak je) oke lah . sekurang-kurang nyerr aku dah matured . tak serang orang macam tu je . bace ayat-ayat tu je dah terbukti dye tak matured lagi . perasan gila orang suka kat dia . hahaha ! haish . tolong lah berubah wahai adik-adik ku sayang . kalu tak . hmm . tunggu aje lah tahun depan . 

pluss++ : tengah geram gilerr ni ! (ntah nape lah aku nak geram sangat )


him and also him .

hye-hye . oke . today I wanna tell you something . this will be a great story . (apehal speaking pulak minah ni) oke-oke . saya cakap melayu lah . haish . hari tu aku ade post pasal there is my senior kat maktab yang same dengan my syg kan ? ape ? lupa ? oke jap aku tunjuk yang mane . ------------------>>


(tekan gambar untuk lebih jelas )


hah ! tekan URL tu kalu tak ingat lagi . hehehe . itu senior . sekarang ni junior pulak yang aku jumpa yang same dengan my syg ni . tak caya ? meh sini nak bagi bukti ----------->>


(penat edit ni)

tengok ! same kan ? yang baju kaler pink muka nak goda orang tu , (jangan marah sayang) , tu lah my syg . and baju kaler hijau tu muka bajet samseng tu, (oops) tu lah my junior ,  hakim eimran . form 1 baru tu . suka sangat cari gaduh dengan saya . kiteorang rapat sejak saya wakil maktab for dramafest . dye drama team jugak . kiteorang rapat sampai ramai glerr dak-dak form 1 pompuan jeles . hahaha ! *gelak kejam* berani lawan senior ! (konon samseng je ni) nak tengok gambar yang boleh buat kontroversi ? jap eh . >>


*dengan my syg pun tak pernah buat macam ni weyh* (sayang ! tutup mata !)


oke lah . kepala dah pening lah dok menghadap komputer ni dari tadi lagi . oh ya . saya ade sumthing nak tunjuk . tadi terjumpa gambar ni kat dalam my syg punyerr fb . awesome ! jap nak upload ---->>


*nak nombor abg* (tergoda seyh ! )

pluss++ : sorry abg curi your gambar tu . and jangan jeles ea . i'm just love you ! always ! ingat tu !