Tuesday, 13 August 2013

selamat hari raya !

asalamualaikum semua !

hey ! sory lah . dah nak masuk raya ke-7 , aku baru wish kan . hehe . dah baru jumpa computer ni hah . before this kalau nak bukak facebook pun kat phone . balik kampung lah kata kan ..

oh ya . aku malas nak cerita panjang . meh sini nak tunjuk gambar satu-dua keping . check this out -->>


le me :)


intorducing my family !


my family pluss nenek !

sory lah tak banyak gambar . malas lerr nak upload banyak-banyak . nak tengok lagi banyk ? meh p kat sini ---->>    


and 


haa . tengok lah kat situ . tapi tak berapa banyak jugak . raya kali ni tak berapa banyak gambar . tak ramai yang balik kampung . haish . okey lah . out dulu ! nak tengok tv pulak . bubye !

pluss++ : saya masih menunggu gambar awak sayang <3 <3



No comments: