Tuesday, 25 December 2012

dah siap edit blog awak !

asalamualaikum semua !

hye-hye . huh . penat betul mengadap computer nih . mata pun dah berpinar-pinar . hehe . bukan ape . aku ni memang . bila dah start edit blog , memang takkan stop sampai aku puas hati . *ape yang edit nye? same je* yeah . memang lah . bukan blog aku . blog kawan aku . nak tengok cumne aku edit ? jap yerr---->>


header tu aku buat sendiri taw .


chumell kan ?


dyra's feveret colour , PURPLE !

amacam ? comel kan ? hehe . tengok sape yang buat . *membangga lah pulak* oke-oke . korang pun follow lah dyra . dye blogger baru . takde follower lagi . oh ya . lupa pulak . nah link dye ----->>


pluss++ : tak puas hati betul nape scroll bar kat tepi tu aku takleh buat kat blog aku . anyone boleh tolong ? haish . buat kat blog org jadi je . 



2 comments:

dyra omeyy said...

muehehehhe.....mekasih mekaaasih byak2 mira0mey :)
luv y0u lhaa:)

mubarak ikhwan said...
This comment has been removed by the author.