Monday, 11 February 2013

awesome gila weyh !!

asalamualaikum .

oke . this is my second post for today . and nak tahu sebab ape aku post lagi ? meh sini nak tunjuk kenapa :


*tekan kalu tak nampak lagi*

hah.. nampak kan . terkejut kau bila bukak shoutbox tadi . yerlah . dah lama dah an tak online pluss update blog . maklumlah . kelas dah start . busy je manjang . tengok tarikh tu pun 3 january . oh ya . nak tengok tak senarai tu ? jap nak tunjuk ea -->>

the owner of the blog ! 


senarai blog terbaik * bangga kejap*


nama saya ! no 5 tu ..

awesome kan . oke -oke . stop bangga sangat . blog je pun . bukan pelajar terbaik SPM ! *oke terasa* dah lah . stop merapu . aku off dulu . dah nak maghrib ni hah . adios !

pluss++ : kalu tak percaya lagi , sila ke SINI untuk tengok dengan mata anda sendiri yerr .

to ANIQ BUKHARY , thank you . saya tak berapa layak lah . blog saya biasa-biasa je . tak capai tahap pro lagi ni . thank you sekali lagi :)





2 comments:

Aniq Bukhary said...

Entry nie khas utk saya ke.. :) Terasa kembang plak hidung nie. Haha. BTW thankz la Amyra.. x expect pun :)

amyra said...

hehehe . takpe-takpe . saya pun nak thanks kat awak jugak . buat saya punya blog famous :D