Saturday, 26 October 2013

counting the days :)

assalamualaikum semua .

hai . dah lama kan aku tak update blog ni kan . biasa lah . lama tak jumpa lappy . balik rumah masa raya haji hari tu pun tak sentuh computer . hehe . konon focus spm lerr ni . hehe . okey-okey . jangan nak start mengarut .

okey . so far my life okey . don't have any friends problem . dengan mysyg pun dah okey . yeah . pasal mysyg , banyak gile surprise yang muncul . tak boleh terima ? tak lah . aku cuba terima surprise tu even sakit hati or whatever . tapi okey . its over . semua problem dah settle . aku bahagia . and just counting the days !

hey ! SPM lagi 10 hari weyh ! hadoi . seriously aku cuak . hm . bukan ape . aku just rasa tak ready sangat . yerlah . habis spm , aku dah melangkah ke alam lain . I mean , alam universiti yang entah macam mana . hm . cuak weyh !

oh ya ! aku ade apply biasiswa MARA also known as DIPLOMA CEMERLANG . aku guna trial spm aku hari tu . even aku punya trial takde lah excel sangat , tapi tak salah mencuba kan . aku try mintak kat UNIKL MESTECH , kajang . yeah . kajang . hehe . okey . bukan gedik k ! dah kebetulan dekat dengan mysyg tu . course ? umm . panjang sangat lah nama tu . ape ek ? hah !

MEDICAL SCIENCE TECHNOLOGY IN ENVIRONMENTAL HEALTH SCIENCE

hah . panjang kan . entah macam mana lah course tu . tengok je lah macam mana nanti ye . okay lah . got tu go ! dah panjang sangat lah pulak . wish me luck for SPM ! adios !


* taken by him *

pluss++ : hari tu jumpa mysyg ! miss him . okey-okey . focus spm ! :)

No comments: