Monday, 24 February 2014

new life . university life .

assalamualaikum semua !

dah nak masuk sebulan dah aku tak update blog ni . takde masa woii ! al maklum lah nak jadi engineer kan . chemical engineer pulak . haih . kadang-kadang aku ada terpikir , betul ke ape yang aku amekk ni . yerlah . chemistry is not so me . kat maktab dulu failed manjang kot . so , bila aku tanya pendapat orang , pendapat abah and mama , pendapat mysyg , they said , 'just go with the flow' . so , aku pun just biar je lah .

actually banyak gila nak cerita . tapi sangat lah takde masa . ni pun curi-curi update kejap sambil type lab report . bukan ape , tadi aku ter-usha blog orang masa cari maklumat , tetiba teringat pulak blog aku yang dah berzaman tak update . so , alang-alang dah bukak , update je lah .

okay lah . sebab banyak sangat aku nak cerita , aku upload gambar je lah ye . let the picture speaking .


minggu silaturahim (orang cakap baju macam budak kulinari)


kuantanians part I


kuantanians part II


with my new bag . (thank you kak ana)


jogging time !


panjat bukit weyh !


ceramah hari valentine . by PU rahmat and PU fakhrul .


jalan-jalan tampin terjumpa ni . semua gila kejap .


ade gaya engineer tak ?


safety boots yang buat kaki aku melecet teruk .


suka betul aku ber-selfie ni .


the view from my bed . 

hah . enough lah . nak tengok banyak lagi gambar p usha kat IG aku : amiraasyuhadaa. aku out dulu lah . nak sambung buat lab report . adios !

pluss++ : to mysyg , please . don't do that again . and you know what i mean . 


i miss you . 


No comments: